Gezegende Kerstdagen en een goed 2018

Winter 2017

Aan het eind van 2017 willen wij, Carola en Janwillem, alle lezers gezegende Kerstdagen en een goed en gezond 2018 toewensen.

Voor Janwillem wordt dit DV een heel bijzonder jaar. In september 2018 is het 25 jaar geleden dat zijn eerste boek: “Kampeerders in de knel” verscheen. Dit jubileum hopen we niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Het DV in de vorige zin heeft voor Carola en mij het afgelopen jaar extra betekenis gekregen. In maart, tijdens een schrijfvakantie, kreeg ik klachten en na een bezoek aan de huisarts ben ik halsoverkop opgenomen in het ziekenhuis en heb ik drie omleidingen bij mijn hart gekregen.

We zijn God nog iedere dag dankbaar dat hij mijn leven gespaard heeft en dat ik al na een paar maanden mijn werk weer op kon pakken. Jullie als lezers hebben er zelfs weinig van gemerkt, omdat er dit najaar ‘gewoon’ drie boeken zijn verschenen.

Ook voor 2018 wensen we iedereen weer veel leesplezier!

Carola en Janwillem Blijdorp

4 gedachten over “Gezegende Kerstdagen en een goed 2018”

 1. Beste meneer en mevrouw Blijdorp,

  Ik wil jullie ook gezegende dagen wensen en een gezegend 2018.

  Groetjes Elise

 2. De Floris serie is mijn lievelingsserie ik heb al 2 boeken deel 5 en 6
  de rest had ik uit de schoolbieb gelezen ik ken alle Dave Woods
  en alle team dossiers en een paar van de drie avonturiers en nog
  Gezegende Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar
  stuur je terug ?

  1. Hallo Rein-Jan,

   Leuk dat je al zoveel boeken van me hebt gelezen. Zoals je misschien al weet, ben ik momenteel druk bezig met deel 7 van de serie Floris de minstreel. Daarna hoop ik het vijfde deel over Bas en Charlotte te schrijven.

   Voor Uitgeverij Mes hoop ik in 2018 met een nieuwe serie te beginnen. Ik denk dat ik daar al een leuk idee voor heb, maar dat blijft nog even een verrassing.

   Ik wens je ook in 2018 veel leesplezier!

   Groetjes, ook van mijn vrouw Carola,

   Janwillem Blijdorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *